Try Our New BETA Version
GO
Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 50 of 189 (0.122 secs)
You searched for: (collection:opensource_movies AND (language:swe OR language:Swedish OR language:Svenska)) AND -mediatype:collection
[1] 2 3 4     Next    Last
[movies]Mondo - A Documentary - NTI
This is a short documentary about a place called Mondo, in Stockholm. Mondo is no longer, but this short movie will portray it's glory days. Audio in Swedish, no subtitles.
Keywords: mondo; documentary; medborgarplatsen; stockholm; sweden
Downloads: 1,045 5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars(1 review)
[movies]Tinnitus - A Rockumentary - NTI
A short Swedish documentary about the increasing rock culture in Stockholm.
Keywords: tinnitus; rockumentary; documentary; music; rock; sweden; stockholm
Downloads: 576 5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars5.00 out of 5 stars(1 review)
[movies]Swedish Mission Project - S L James
SWEDISH MISSION PROJECT This project aims to make available online for the first time archive films and audio recordings on the Swedish Mission (Svenska Missionskyrkan) http://www.missionskyrkan.se/ in East Turkistan (Xinjiang), China. This archive was created by S L James during 2009 with assistance from Dr Enver Tohti and the Swedish Uyghur community as well as Swedish archivists and relatives of the missionaries in Sweden...
Keywords: Swedish; Mission; East; Turkestan; Turkistan; Xinjiang; missionaries; China; Christianity; Islam; Uighurs; Uyghurs; Kashgar; Yarkand; Yarkend; Silk; Road; Rikard; Nystrom; Svenska; Missionskyrkan; Svenska; John; Törnquist; Carl; Persson; Otto; Torvik; Gunnar; Jarring; 新疆; Ljus i Öster; Uyghur; TV; Margareta; Hook; Sven; Hedin
Downloads: 9,828 4.50 out of 5 stars4.50 out of 5 stars4.50 out of 5 stars4.50 out of 5 stars4.50 out of 5 stars(2 reviews)
[movies]Nationaldemokraterna - 1 Maj i Södertälje 2009 - Nationaldemokraterna
Nationaldemokraternas första-maj firande i Södertälje 2009.
Keywords: nd; nationaldemokraterna; national; democrats; sweden; nationalism; patriotism
Downloads: 119 4.00 out of 5 stars4.00 out of 5 stars4.00 out of 5 stars4.00 out of 5 stars(1 review)
[movies]Folkfronten - Sjalvforsvar - Folkfronten
Sverige ar ett mangkulturellt land. Det vet alla som bor i Sverige. Alla som inte ar politiker eller journalister ar ocksa bittert medvetna om vad detta innebar, inte minst de som bor i den multikulturella staden Malmo. 2006 var 26 procent av Malmos befolkning fodda utomlands, 35.9 procent hade utlandsk bakgrund, vilket innebar att de hade foraldrar fodda utomlands. Bland barn och ungdomar under 18 ar var andelen annu storre: 42,8 procent...
Keywords: folkfronten; självförsvar; malmö; malmo; 2009
Downloads: 383 1.00 out of 5 stars(1 review)
[movies]Goran Persson - Tal pa Klimatkonferensen 2008 - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Fore detta statsminister och socialdemokraten Goran Persson talar pa Klimatkonferensen ar 2008.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; klimat; konferens; göran; persson; 2008
Downloads: 20
[movies]Socialdemokraterna - Välfärdsseminarium Göteborg - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Ett välfärdsseminarium i Göteborg den 8 april 2008.
Keywords: socialdemokraterna; sap; mona; sahlin; sweden; välfärd; seminarium; 2008
Downloads: 27
[movies]Socialdemokraterna - Botkyrka 2007 - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraterna och Mona Sahlin talar i Botkyrka ar 2007.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; botkyrka; 2007
Downloads: 27
[movies]Sverigedemokraterna - Lund Årsmöte 2009 - Sverigedemokraterna
SD Television gör ett reportage i Lund i samband med lokalavdelningens årsmöte. Mikael Eskilandersson intervjuar SD Lunds omvalde ordförande Hans-Olof Andersson om läget i Lund.
Keywords: sverigedemokraterna; sd television; lund; 2009
Downloads: 46
[movies]Sverigedemokraterna - Österljunga Årsmöte 2009 - Sverigedemokraterna
Sverigedemokraterna i Ãrkelljunga hÃ¥ller Ã¥rsmöte 13 januari och SD Television var närvarande för ett reportage.
Keywords: sverigedemokraterna; sd telivision; österljunga; årsmöte; 2009
Downloads: 39
[movies]Mona Sahlins tal i Vitabergsparken - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Mona Sahlin talar i Vitabergsparken.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; vitabergsparken
Downloads: 26
[movies]Folkpartiet - Riksmote 2009 med Sabuni - Folkpartiet Liberalerna
Folkpartiets riksmote, med Nyambko Sabuni som talare.
Keywords: folkpartiet; riksmöte; sweden; 2009
Downloads: 37
[movies]Kristdemokraterna - Mats Odell om Ekonomin - Kristdemokraterna
Finansmarknadsminister Mats Odell kommenterar utvecklingen pa finansmarknaden.
Keywords: kristdemokraterna; christian; democrats; sweden; mats; odell; ekonomi; finans
Downloads: 33
[movies]Mona Sahlin pa Vardtoppmotet - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin talar pa Vardtoppmotet.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; vård; toppmöte; 2008
Downloads: 20
[movies]Kristdemokraterna - Ella Bohlin till EP - Kristdemokraterna
Ella Bohlin, forslag till forsta namn for Kristdemokraternas valsedel till Europaparlamentet.
Keywords: kristdemokraterna; christian; democrats; kdu; ella; bohlin
Downloads: 34
[movies]Socialdemokraterna - Future Days 2007 - Socialdemokraterna
The Swedish Social Democrats debate the future.
Keywords: sap; socialdemokraterna; social; democrats; sweden; future; 2007
Downloads: 29
[movies]Socialdemokraterna - Välfärdsseminarium Växjö 2008 - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Följ välfärdsseminariet i Växjö från den 6 mars 2008.
Keywords: socialdemokraterna; sap; mona; sahlin; sweden; växjö; välfärd; 2008
Downloads: 22
[movies]Mona Sahlin - Tal pa Kyrkopolitiska Forumet 2008 - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin talar pa det Kyrkopolitiska Forumet ar 2008.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; kyrkan; politik; forum; 2008
Downloads: 24
[movies]Folkfronten - Informationsfilm om valdtackter - Folkfronten
Folkfronten informerar om valdtackter i Sverige.
Keywords: folkfronten; information; våldtäckt; 2009
Downloads: 32
[movies]Svenska Motstandsrorelsen - Orebro 2007 - Svenska Motstandsrorelsen
Svenska Motstandsrorelsen saljer sina tidningar i staden Orebro ar 2007.
Keywords: smr; patriot.nu; swedish; resistance; movement
Downloads: 23
[movies]Svenska Motståndsrörelsen - Virserums Marknad 2009 - Svenska Motståndsrörelsen
Svenska Motståndsrörelsen besöker Virserums marknad i augusti 2009.
Keywords: patriot.nu; svenska; motståndsrörelsen; swedish; resistance; movement; augusti; 2009; virserum; marknad; market; sweden
Downloads: 60
[movies]Sverigedemokraterna - Anti-våldsmanifestation - Sverigedemokraterna
SD Televisions Hans-Olof Andersson intervjuar Stefan och Carina från SD Landskrona med anledning av deras opolitiska antivålds manifestation lördag den 31 januari 2009.
Keywords: sverigedemokraterna; sd television; landskrona; sweden
Downloads: 89
[movies]Sverigedemokraterna - Strangertz-affären i Helsingborg - Sverigedemokraterna
Bengt Lindahl (sd) kommenterar Stangertz-affären. Hans-Olof Andersson intervjuar Bengt Lindahl och Micke Rosenberg med anledning av teaterchefen Göran Stangertz utspel i media.
Keywords: sverigedemokraterna; strangertz; helsingborg; sd television
Downloads: 76
[movies]Open consultation on EU Affairs with the Prime Minister - Swedish Parliament
Location: Skandiasalen, entrance Mynttorget 1. The Committee holds a public meeting. Prime Minister Fredrik Reinfeldt (M)* consults with the Board of the European Council on 18-19 October. (M) = Moderate Party
Keywords: open; consultation; eu; european; europe; union; affair; affairs; prime; minister; sverige; sweden; member; euro; fredrik; reinfeldt; moderaterna; moderate; party; committee; public; meeting; board; council; october; 2012
Downloads: 368
[movies]Socialdemokraterna - Välfärdsseminarium Göteborg - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraterna håller ett välfärdsmöte i Göteborg den 8 april 2008.
Keywords: socialdemokraterna; sap; mona; sahlin; välfärd; sverige; 2008
Downloads: 51
[movies]Kristdemokraterna - KD Vision - Kristdemokraterna
Kristdemokraternas partiledare Goran Hagglund presenterar KDs vision.
Keywords: kristdemokraterna; christian; democrats; sweden; vision
Downloads: 65
[movies]Kristdemokraterna - Statsbudgeten 2009 - Kristdemokraterna
Kristdemokraternas Goran Hagglund talar om statsbudgeten som lades fram 22 september 2008.
Keywords: kristdemokraterna; christian; democrats; sweden; 2009; budget
Downloads: 55
[movies]Svenska Motstandsrorelsen - Folkets March 2006 - Svenska Motstandsrorelsen
Svenska Motstandsrorelsen deltar i Folkets March ar 2006.
Keywords: smr; patriot.nu; svenska; swedish; resistance; movement
Downloads: 40
[movies]Revolutionara Fronten - Stockholm 2009 - Revolutionara Fronten
RF aktivister gor ett hembesok hemma hos Liselott Loof's VD Hans-Goran Grannby i samband med sopstrejken i Stockholm 2009. Hans-Goran fick en fortitt pa vad som vantade om man skulle fortsatt forvagra arbetarna deras ratt.
Keywords: revfront.org; revolutionary; front; sweden; 2009; socialism
Downloads: 71
[movies]Mona Sahlin - Tal i Almedalen 2008 - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin talar i Almedalen ar 2008.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; almedalen; 2008
Downloads: 22
[movies]Svenska Motstandsrorelsen - Fangelset 2009 - Svenska Motstandsrorelsen
Svenska Motstandsrorelsen protesterar vid ett fangelse i nan avlagsen del i Sverige ar 2009.
Keywords: smr; patriot.nu; swedish; resistance; movement
Downloads: 51
[movies]Socialdemokraterna och Miljopartiet i Presstraff - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti & Miljopartiet de Grona
En ny historisk vandning inom svensk politik. Socialdemokraterna inleder sitt sammarbete med Miljopartiet de Grona infor riksdagsvalet 2010.
Keywords: sap; mdg; socialdemokraterna; miljöpartiet; press; träff; 2008
Downloads: 13
[movies]Lasten ja Varhaisnuorten Kesäleiri 2008 - Random Forum Studios
Här är videot ni väntat så länge på. Tässä on video jota olette kauan aikaa odottaneet. Hög internettanslutning rekomenderas. Nopea internettiliittymä suositellaan. (NOTE THE FILE IS MISSPLACED, THE INFORMATION IS IN THE FIRST FILE) För att se filmen, börja med Leiri 01. I slutet finns viktig information om Copyright. Elokuvan lopussa tärkeetä informaatioota tekiäoikeuksista At the end of this movie, important information about Copyright.
Keywords: leiri; läger. kesäleiri; gräfsnäs; varkki; varhaisnuorten; lasten; barnläger; helluntaiseurakunta
Downloads: 40
[movies]Mona Sahlin - Tal pa Stora Torget i Vasteras - Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti
Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin talar pa Stora Torget i Vasteras.
Keywords: sap; socialdemokraterna; mona; sahlin; stora; torget; västerås; 2008
Downloads: 48
[movies]Folkfronten - Torgmote i Vasteras - Folkfronten
Folkfronten har ett torgmote i Vasteras.
Keywords: folkfronten; västerås; vasteras; torgmöte; 2009
Downloads: 47
[movies]Svenska Motståndsrörelsen - Salem 2003 - Svenska Motståndsrörelsen
Magnus Södermans tal på Salemmanifestationen 2003.
Keywords: svenska; motståndsrörelsen; patriot; swedish; resistance; movement
Downloads: 44
[movies]Kristdemokraterna - Tartkalas for Vardnardsbidraget - Kristdemokraterna
Nu fattar riksdagen beslut om vardnadsbidraget. Som smabarnsforalder innebar det att du far mer tid med dina barn. Darfor hade Kristdemokraterna tartkalas pa Drottninggatan i Stockholm.
Keywords: kristdemokraterna; christian; democrats; sweden; social; security
Downloads: 35
[movies]ÖKV-aktuellt, vecka 25 - Öppna Kanalen Växjö
Denna vecka gästas ÖKV-studion av Jan Nilsson, ordförande i ÖKV och engagerad i flera föreningar, och Barbro Holmgren-Lange, vice ordförande i ÖKV och mycket engagerad inom handikapprörelsen. Vad driver dem i deras engagemang och hur ser deras vision ut för ett public access-medium som Öppna Kanalen?
Keywords: ÖKV, Öppna Kanalen Växjö
Downloads: 104
[movies]Svenska Motstandsrorelsen - Folkets March 2008 - Svenska Motstandsrorelsen
Svenska Motstandsrorelsen deltar i Folkets march pa nationaldagen 2008.
Keywords: smr; patriot.nu; swedish; resistance; movement
Downloads: 48
[movies]Folkfronten - Forsta Torgmotet - Folkfronten
Folkfronten rapporterar fran sitt forsta torgmote.
Keywords: folkfronten; torgmöte; sverige; 2009
Downloads: 48
[movies]Hearing - The Creative Economy - Socialdemokraterna
Swedish Social Democrats debate the economy.
Keywords: sap; socialdemokraterna; sweden; social; democrats; hearing; creative; economy
Downloads: 35
[movies]Folkpartiet - Riksmote med Jan Bjorklund - Folkpartiet Liberalerna
Folkpartiet i riksmote med Jan Bjorklund.
Keywords: folkpartiet; fp; björklund; 2009
Downloads: 34
[movies]På individens bekostnad - Markus Amalthea Magnuson, Jakob Ohlsson
På individens bekostnad är en kortfilm som utspelar sig i mönsterkommunen Nacka. Vi får följa Jakob Ohlsson, en notorisk Nacka-hatare och allmän misfit. Filmen är dokumentären som återger hans högst personliga redogörelse för varför Nacka egentligen är helvetet på jorden.
Keywords: swedish short documentary nacka
Downloads: 117
[movies]april_vader01
muvizu vader 1:sta april
Keywords: diu 4D skolan
Downloads: 82
[movies]Revolutionara Fronten - Busslink - Revolutionara Fronten
RF kameraovervakade Busslink.
Keywords: revfront.org; revolutionary; front; sweden; busslink
Downloads: 59
[movies]Hur Man Låsa Upp iPhone
Hur Man Låsa Upp iPhone här: http://unlock.lesportable.com/låsa upp iphone telialåsa upp iphone tele2låsa upp iphone telenorlåsa upp iphone trelåsa upp iphone telia kostnadlåsa upp iphone telia gratislåsa upp iphone telia prislåsa upp iphone trollhättanlåsa upp iphone telefonlåslåsa upp iphone till telialåsa upp iphone stockholmlåsa upp iphone självlåsa upp iphone simkortlåsa upp iphone skanstulllåsa upp iphone södermalmlåsa upp iphone skövdelåsa upp iphone stockholm pr...
Keywords: Låsa Upp iPhone; Hur Man Låsa Upp iPhone
Downloads: 66
[movies]Folkpartiet - Riksmote med Malmstrom - Folkpartiet Liberalerna
Folkpartiets riksmote med Cecilia Malmstrom.
Keywords: folkpartiet; fp; riksmöte; 2009
Downloads: 30
[movies]Billån Med Betalningsanmärkning
När du ansöker om billån med betalningsanmärkning, att långivaren be för din personliga och finansiella information för att göra en första bedömning. Surfa på webbplatsen http://lanzon.se/lana-pengar-med-betalningsanmarkning/ för mer information om billån med betalningsanmärkning. Detta gör att dem vet om du kvalificerar dig för ett lån och hur mycket de kan säkert låna ut.
Keywords: billån betalningsanmärkning; billån med betalningsanmärkning; låna pengar trots skulder; låna med anmärkning; lån med anmärkning
Downloads: 7
[movies]Undersoka Webbsida - Yvonne Dahlqvist
Är informationen på webbsidan som du ska använda i ditt skolarbete trovärdig, sannolik och verklighetsförankrad? Här får du se hur du kan gå tillväga för att granska och värdera en webbsida. Webbsidan i filmen används med tillstånd av BRIS.Källa: Alexandersson, K. Källkritik på nätet, https://www.iis.se/lar-dig-mer/guider/kallkritik-pa-internet/ Hämtad 2013-04-25
Keywords: evaluating; Internet; sources; criticism
Downloads: 183
[movies]Vinnare och förlorare - Markus Amalthea Magnuson, Håkan Waara
Fyra personer berättar om sina upplevelser av framgång, motgång, pengar och möjligheter.
Keywords: swedish short success failure money possibilities
Downloads: 66
[1] 2 3 4     Next    Last
Advanced search

Sort results by:

Relevance
> Average rating
Download count
Date
Date added

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

movies

Terms of Use (31 Dec 2014)